Get a site

Thursday , 21 November 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 27 epizoda

Cista ljubav 27 epizoda

Cista ljubav 27 epizoda

Sadrzaj epizode:

Nakon sto je na obali pronadjeno tijelo, uzvanici su u panici, a Tomo pokusava osigurati mjesto moguceg zlocina. Ranko podmiti nacelnika policije da ostavi njega i Sonju na miru. Tomo je sumnjicav, zeli pomoci Emini koja strahuje da je rijec o njenoj sestri, te koj uspije srediti da udje u mrtvacnicu.
Ranko ima problema sa Snjezanom, koja, u strahu sto ce Ranko napraviti, odluci zanemariti Rankov zahtjev i ostati u Vrhovcu. Ranku se stvari dodatno zakompliciraju kad ga Sonja konfrontira pitanjem sto to skriva od nje. Nakon poljupca s Brankom, Blaz se mali osilio, no prekida ih Tomin poziv. On moli Branku da ode po Masu pa Branka iskoristi trenutak kako bi se rijesila Blaza. Kod kuce, Blaz ponovno trpi teror bake Blazenke i konacno mu punke film te napusta dom. Profesor, koji se vraca od Edite s kojom je dogovorio da ce se ponovo vidjeti, zatecen je kad na svom kaucu pronadje Blaza.
(Visited 45 times, 1 visits today)
Cista ljubav 27 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 27 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon sto je na obali pronadjeno tijelo, uzvanici su u panici, a Tomo pokusava osigurati mjesto moguceg zlocina. Ranko Cista ljubav 27 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon sto je na obali pronadjeno tijelo, uzvanici su u panici, a Tomo pokusava osigurati mjesto moguceg zlocina. Ranko Rating:
scroll to top