Get a site

Thursday , 21 November 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 28 epizoda

Cista ljubav 28 epizoda

Cista ljubav 28 epizoda

Sadrzaj epizode:

Emina se slama kad shvati da je rijec o njenoj sestri. Sokirani Vlado odvodi ju kuci gdje nesretna Emina javlja majci da je Asja mrtva. Ranko uvjeri Sonju kako joj nista ne skriva, vec sve cini da ju zastiti. Ranko se sokira kada dozna da su Asja i Emina bile sestre.
On lazira nalaz patologa da pokaze kako je Asja sama sebi oduzela zivot te je sve uvjereniji kako su se on i Snjezana izvukli. No, Emina se ne moze pomiriti s cinjenicom da se Asja ubila te moli Tomu da joj pomogne. Iako ga je Branka molila da se ne mijesa u slucaj, Tomo joj ipak odluci pomoci. Naziva svog prijatelja inspektora Hrvoja da dodje u Vrhovac. Emina preko Sonje dozna da joj je Vlado lagao oko odnosa sa Asjom i suocava ga. Profesor preko Blaza dobiva ideju kako da pomogne Editi u njenoj finansiskoj situaciji – neka iznajmljuje sobe. Edita se necka.
(Visited 41 times, 1 visits today)
Cista ljubav 28 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 28 epizoda Sadrzaj epizode: Emina se slama kad shvati da je rijec o njenoj sestri. Sokirani Vlado odvodi ju kuci gdje nesretna Emina javlja majci d Cista ljubav 28 epizoda Sadrzaj epizode: Emina se slama kad shvati da je rijec o njenoj sestri. Sokirani Vlado odvodi ju kuci gdje nesretna Emina javlja majci d Rating:
scroll to top