Get a site

Wednesday , 23 October 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 29 epizoda

Cista ljubav 29 epizoda

Cista ljubav 29 epizoda

Sadrzaj epizode:

U Vrhovac stize Hrvoje Bulic, inspektor iz Zagreba, kako bi razjasnio detalje Asjine smrti. Snjezana je u panici, a ni Ranku nije svejedno. Hrvoje provodi prva ispitivanja. Izmedju Snjezane i Ranka je napetost – hoce li Ranko izdati Snjezanu? Emina je bijesna i duboko povrijedjena sto joj je Vlado lagao da nije poznavao Asju.
Ne prihvaca njegove isprike. Hrvojev dolazak u Emini probudi nade. Tomo iseljava iz Editine vile te ugoscava Hrvoja. Vlado mu tvrdi da nije poznavao Asju, ali kad mu Hrvoje pokaze fotografije dokaznih materijala, Tomo shvati da je Asjina jakna – Vladina. Skriva to od Hrvoja, ali obavjestava Sonju da Vlado nesto krije. Edita otkriva Profesoru svoju tajnu ljubavnu pricu iz mladosti (ne otkrije mu aktere!). On ju razumije, sto Editi pruza olaksanje.
(Visited 41 times, 1 visits today)
Cista ljubav 29 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 29 epizoda Sadrzaj epizode: U Vrhovac stize Hrvoje Bulic, inspektor iz Zagreba, kako bi razjasnio detalje Asjine smrti. Snjezana je u panici, a ni Cista ljubav 29 epizoda Sadrzaj epizode: U Vrhovac stize Hrvoje Bulic, inspektor iz Zagreba, kako bi razjasnio detalje Asjine smrti. Snjezana je u panici, a ni Rating:
scroll to top