Get a site

Saturday , 14 December 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 48 epizoda

Cista ljubav 48 epizoda

November 18, 2017 8:11 pm by: Category: Cista ljubav Comments Off on Cista ljubav 48 epizoda A+ / A-

Cista ljubav 48 epizoda

Sadrzaj epizode:
Nakon svađe s ocem, Vlado dolazi kod Ranka, koji ga uzima pod svoje i počne okretati protiv sestre. Na Milanovu molbu, Sonja odlazi razgovarati s Vladom, koji joj zamjera što je s Tomom.
Sonja odlazi kod Ranka kojemu potvrdi da je s Tomom. Ranko im daje svoj blagoslov, ali istovremenu slaže listu za odstrel koja uključuje ljude važne Tomi. Nakon što posjeti Branku u salonu, Ranko dobiva ideju – oduzet će joj frizeraj. Maša je nesretna jer je Sonja nehotice uništila njenu sliku s majkom. Sonja joj se pokušava ispričati, no Maša je neutješna. U međuvremenu, Tomo dobiva papire za razvod. I dok se Sonja i Tomo raduju skorom rješenju situacije, Tomo i dalje ne zna kako to reći Maši. Hrvoja u bijegu od kamatara zaustavi vijest da ima anđela čuvara koji se s njim želi sastati.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Cista ljubav 48 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 48 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon svađe s ocem, Vlado dolazi kod Ranka, koji ga uzima pod svoje i počne okretati protiv sestre. Na Milanovu molbu, Cista ljubav 48 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon svađe s ocem, Vlado dolazi kod Ranka, koji ga uzima pod svoje i počne okretati protiv sestre. Na Milanovu molbu, Rating: 0
scroll to top