Get a site

Saturday , 14 December 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 49 epizoda

Cista ljubav 49 epizoda

November 18, 2017 8:17 pm by: Category: Cista ljubav Comments Off on Cista ljubav 49 epizoda A+ / A-

Cista ljubav 49 epizoda

Sadrzaj epizode:

Ranko nastavlja provoditi svoj plan. Ucijeni Hrvoja kockarskim dugovima i traži od njega da stupi u kontakt s Helenom i dovede ju u Vrhovac Tomi. Hrvoje shvaća da nema izbora i zove Helenu.
Branka dobiva rješenje o prenamjeni prostora njenog frizeraja, kojem je kumovao Štef, koji pak ne popušta. Goga obeća Branki da će nešto poduzeti i pronađe sumnjivi dokument. Jasna je pogođena odlaskom sina i odlazi potražiti Sonju. No, zatekne Editu, koja ju pokušava utješiti da su Tomo i Sonja dobar par.
Jasna ne shvaća zašto je Sonja ostavila Ranka. Emotivno moli svoju kćer da popriča s Vladom. Milan, pod utjecajem alkohola, odlazi vidjeti Vladu i prizna mu da je lagao u vezi alibija. No, povrijeđeni Vlado mu ne vjeruje. Vidjevši da Vladu muči Eminina prisutnost, Ranko mu dopusti da joj da otkaz. Poljupcu Tome i Sonje svjedoči povrijeđena Goga, kojoj izleti da je Tomo isti otac – preljubnik. Tomo je u šoku saznanjem da je Edita imala aferu s njegovim ocem.
(Visited 29 times, 1 visits today)
Cista ljubav 49 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 49 epizoda Sadrzaj epizode: Ranko nastavlja provoditi svoj plan. Ucijeni Hrvoja kockarskim dugovima i traži od njega da stupi u kontakt s Helenom i Cista ljubav 49 epizoda Sadrzaj epizode: Ranko nastavlja provoditi svoj plan. Ucijeni Hrvoja kockarskim dugovima i traži od njega da stupi u kontakt s Helenom i Rating: 0
scroll to top