Get a site

Monday , 21 October 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 50 epizoda

Cista ljubav 50 epizoda

November 18, 2017 8:23 pm by: Category: Cista ljubav Comments Off on Cista ljubav 50 epizoda A+ / A-

Cista ljubav 50 epizoda

Sadrzaj epizode:

Nakon što je saznao za aferu Edite s njegovim ocem, Tomo odlazi suočiti sestru. Njihov već lažima narušen odnos dodatno naruši činjenica da je Branka za to cijeli život znala.
Tomo, ponesen emocijama, odlazi kod Edite, koju napada i optuži za sve. Edita nakon sukoba s Tomom tone u očaj. I Tomo je očajan. Ne može se pomiriti s činjenicom da je živio u laži. Hrvoje nije uspio pridobiti Helenu na povratak pa Ranko i Rus odlaze u Njemačku nagovoriti ju da se vrati u Vrhovac.. Za to vrijeme, Ranko prepušta Vladi vođenje kafića. Vlado koristi novu poziciju te daje otkaz Milanu i Emini. Kako bi se osigurala da Hrvoje neće odati njenu tajnu (trudnoću), Snježana daje Hrvoju novac kako bi mu pomogla pokriti kockarske dugove.
(Visited 23 times, 1 visits today)
Cista ljubav 50 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 50 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon što je saznao za aferu Edite s njegovim ocem, Tomo odlazi suočiti sestru. Njihov već lažima narušen odnos dodatno Cista ljubav 50 epizoda Sadrzaj epizode: Nakon što je saznao za aferu Edite s njegovim ocem, Tomo odlazi suočiti sestru. Njihov već lažima narušen odnos dodatno Rating: 0
scroll to top