Get a site

Tuesday , 19 November 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 61 epizoda

Cista ljubav 61 epizoda

December 5, 2017 2:40 pm by: Category: Cista ljubav Comments Off on Cista ljubav 61 epizoda A+ / A-

Cista ljubav 61 epizoda

Sadrzaj epizode:

Grgić obavjesti Tomu da je požar proglašen nesretnim slučajem. No, Tomo ne vjeruje policijskom izvješću. Nakon posjeta policije, Heleni se vraćaju mučna sjećanja iz prošlosti. Tomo se sažali nad njom i dopušta joj da ostane.
Emina javlja Tomi da je Ranko podmetnuo požar u kojem je stradao. Sonja i Tomo se slučajno susreću ispred Rankove kuće i imaju emotivni rastanak. Sonja se kaje što ga je ostavila samog u kolibi, no i dalje misli da je najbolje da ne budu zajedno. I dok bijesni Ranko pokušava naći Snježanu, Emina joj pomaže tako da navodi Milana, preko Rankovog mobitela, da se nađe sa Snježanom. Snježana i Hrvoje pritišću Milana da Rankov novac prebaci Snježani. Jasna ima gadnu epizodu te se zbog njenog stanja Sonja posvadi s Milanom i Vladom, koji žele hospitalizirati Jasnu. Potpuno izgubljena Jasna napada Sonju, no u zadnji tren ju spašava Ranko. On odnosi sediranu Jasnu u bolnicu, a zabrinuta Sonja mu je zahvalna na pomoći.
(Visited 24 times, 1 visits today)
Cista ljubav 61 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 61 epizoda Sadrzaj epizode: Grgić obavjesti Tomu da je požar proglašen nesretnim slučajem. No, Tomo ne vjeruje policijskom izvješću. Nakon posjeta Cista ljubav 61 epizoda Sadrzaj epizode: Grgić obavjesti Tomu da je požar proglašen nesretnim slučajem. No, Tomo ne vjeruje policijskom izvješću. Nakon posjeta Rating: 0
scroll to top